Nemzetközi foci

Halvány esély Vadócz játékára

A középpályás szeretne lehetőséget kapni Dániában, és bizonyítani, hogy ugyanolyan játékra képes, mint korábban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vadócz Krisztián kapcsán többször szóba került a klubváltás a téli szünetben, de végül maradt a dán Odense csapatánál, ahol korábban alapember volt, de az őszi időszakban nagyon kevés lehetőséget kapott. Úgy tűnik, elfogadta a tartalék szerepkört, de titkon még mindig reméli, hogy hamarosan esélyt kaphat – írja a tipsbladet.dk.

– Tudtam, hogy nem kapok sok lehetőséget tavasszal. Ez a klub döntése, sajnos várható volt, hogy így alakul számomra a tavasz – mondta Vadócz Krisztián. – Biztos van magyarázat a miértre, de ezt inkább a klubvezetőknek kellene elmondaniuk. Az előző szezonban tagja voltam a kezdőcsapatnak, de most nem is vagyok a keretben. Ez nem jó helyzet nekem és a klubnak sem, de el kell fogadnom. Minden nap azt mutatják, hogy nem vagyok elég jó a csapatba kerüléshez, és ezt nem tudom megváltoztatni. Persze, nem vagyok boldog, de készültem rá.

Amikor OB vasárnap a Bröndby csapatával találkozik, de két középpályása, Ari Skulason és Martin Spelmann nem léphet pályára. Ez megnyithatja az utat a magyar válogatott játékosa számára, ő pedig készen áll, hogy megmutassa magát, ha lehetőséget kap.

– Nem tudom, hogy lehetőséget kapok-e, de lehet, hiszen vannak hiányzóink. Készen állok, és ha szükség van rám, meg tudom mutatni, hogy ugyanolyan játékra vagyok képes, mint kétezer-tizenkettő őszén – mondta Vadócz, aki már várja, hogy nyáron lejárjon a szerződése, és távozhasson a klubtól.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik