Nemzetközi foci

Vadócz Krisztián távozhat Dániából

Az Odense értékesíteni szeretné; menedzsere szerint minden bizonnyal találnak neki új klubot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tipsbladet.dk decemberben arról írt, hogy kérdéses Vadócz Krisztián jövője az Odense csapatánál. Miután a 28 éves magyar játékos az északi országba került, tíz mérkőzésen hat gólt lőtt, „ez teljesen helyénvaló teljesítmény, a mezőny egyik csillagaként emlegették”, de azóta jelentősen visszaesett a csapata teljesítménye, és az övé is, ezért egyre kevesebbet játszott. Ennek ellenére fél évvel a szerződése lejárta előtt visszahívták a téli szünet után, de még mindig nem döntöttek róla.

Néhány héttel ezelőtt Pataky Tibor menedzser is azt említette, hogy januárban lesz döntés ügyfele sorsáról.

– Sok játékos van a keretben a középpálya közepére, és bár nem játszott valami sokat, de készen áll a kihívásra – mondta Pataky, és hozzátette, van érdeklődés iránta más kluboktól, de bár még nem jött konkrét ajánlat, korábban megfordult Spanyolországban, Franciaországban és Hollandiában is, tehát minden bizonnyal most is találnak neki új klubot.

A dán honlap hétfői összeállításban arról írnak, hogy Vadócz az OB egyik legdrágább játékosa, akit fél évvel a szerződése lejárta előtt minden bizonnyal értékesíteni fognak.

Olvasói sztorik