Nemzetközi foci

Szalai egy félidőt kapott Madridban

A Real 3-1-re verte a Schalkét a nyolcaddöntő visszavágóján.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden este a Schalke 04 csapata a lejátszotta a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját a Real Madrid ellen. A spanyolok az első találkozón 6-1-re győztek, s ezzel eldöntötték a párharcot.

A visszavágón mégsem került a németek kezdőcsapatában Szalai Ádám, mert ezúttal is a holland Huntelaar játszott. A 21. percben a Real Madrid szerezte meg a vezetést az aranylabdás Cristiano Ronaldo találatával. Tíz perccel később Hoogland megpattanó lövésével egyenlített a Schalke, így döntetlennel fordult a két csapat.

A szünetben Jens Keller vezetőedző lecserélte a Schalke első számú gólgyárosát, Klass-Jan Huntelaart, és Szalai Ádámot küldte a helyére.

A második félidő eléggé langyosra sikeredett. A német csapat játékosainak már inkább a Bundesliga, míg a Real Madrid futballistáinak már a hétvégi, Barcelona elleni szuperrangadó járt a fejében. A mérkőzés 74. percében ismét Ronaldo villant, míg egy perccel később Alvaro Morata állította be a 3-1-es végeredményt. Szalai Ádám becsülettel küzdött, de esélytelen volt a madridi védők túlerejével szemben.

Olvasói sztorik