Nemzetközi foci

Gulácsi Péterék újabb kiütése

Vasárnapi gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német másodosztály 25. fordulójában Stieber Zoltán végigjátszotta a Greuther Fürth csapatában az Union Berlin elleni találkozót, amelyen együttese hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el. Korcsmár Zsolt a kispadon ült, de nem cserélték be, míg Szilvási Pétert nem nevezték a találkozóra. A magyar játékosok csapata továbbra is második (feljutó) helyen áll a Bundesliga 2-ben.

Vanczák Vilmos az FC Sion védője végigjátszotta a Grashoppers elleni idegenbeli összecsapást a svájci bajnokság 25. fordulójában. Csapata 4-2-es vereséget szenvedett, és továbbra is az utolsó előtti helyen áll.

Vadócz Krisztián nem került be az Odense keretébe a dán bajnokság 22. fordulójában. Csapata hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Viborg ellen, így a hatodik helyen áll.

Nagy Dániel az VfL Osnabrück játékosa 76 percet játszott az RB Leipzig otthonában a német harmadosztály 29. fordulójában. Csapata 1-0-s vereséget szenvedett, de továbbra is a negyedik helyen áll.

A Heerenveen játékosa, Otigba Kenneth a 76. percben lépett pályára a Feyenoord elleni idegenbeli rangadón, a holland bajnokság 28. fordulójában. A mérkőzést a hazaiak nyerték 2-0-ra, így a magyar védő klubja továbbra is a hatodik helyen áll a tabellán. Varga Szabolcs nem volt ott a kék-fehérek keretében.

Az osztrák első osztályban továbbra is Gulácsi Péter élvezi a bizalmat a Red Bull Salzburg csapatánál. A magyar hálóőr együttese ezúttal a Wolfsberger AC gárdáját győzte le hazai pályán 5-0-ra a 27. fordulóban. Az éllovas Salzburg 23 pont előnnyel vezeti a Bundesligát, de a bajnokavató elmaradt, mert Grödig nem kapott ki.

Értékes döntetlent játszott a NAC Breda a holland bajnokság 28. fordulójában. Bodor Boldizsár – aki végigjátszotta a mérkőzést – és Babos Gábor – aki a kispadon ült – csapata a listavezető Ajax ellen játszott 0-0-s döntetlent. A két egykori válogatott játékos klubja a 11. helyen áll.

A sérüléssel bajlódó Köteles László nem került be a KRC Genk keretébe. A magyar kapus csapata a Kortrijk otthonában játszott 2-2-s döntetlent a belga bajnokság 30. fordulójában, és továbbra ötödik helyen áll.

Priskin Tamás együttese a Maccabi Haifa az utolsó előtti Ramat Hasharon otthonában győzött 2-1-re az izraeli bajnokság 26. fordulójában. A magyar válogatott támadó végigjátszotta a mérkőzést, klubja a negyedik helyen áll.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik