Nemzetközi foci

Koman Vladimir gólpasszt adott

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Koman Vladimir végig pályán volt az FK Ural mérkőzésén az orosz bajnokság 21. fordulójában. Csapata hazai pályán győzött 2-1-re a Tyerek ellen. A 88. percben honfitársunk gólpasszt adott a kezdőkörből! Klubja a 13. helyen áll a tabellán.

https://www.youtube.com/watch?v=n3yASKW1JG4

Hajnal Tamás együttese, az Ingolstadt az FSV Frankfurtot fogadta a német másodosztály 25. fordulójában. A magyar középpályás nem lépett pályára, ugyanis bordatörést szenvedett. A találkozót a vendégcsapat nyerte 1-0-ra. Az Ingolstadt a 13. helyen áll a Bundesliga 2-ben.

Filkor Attila együttese, a Chateauroux hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a francia másodosztályú bajnokság 28. fordulójában. A magyar középpályást nem vezeték a mérkőzésre, csapata 15. helyen áll a Ligue 2-ben.

Továbbra is menetel a Schalke, amely ezúttal az Augsburg otthonában győzött 2-1-re a Bundesliga 25. fordulójában. A győztes csapat mindkét gólját Klass-Jan Huntelaar szerezte, ami Szalai Ádám szempontjából a legrosszabb forgatókönyv. A holland válogatott csatár visszatérése óta a magyar játékos még epizódszerepet is alig kap (péntek este a 89. percben cserélték be). A Schalke újabb győzelmével már a harmadik helyen áll a német bajnokságban.

Lovrencsics Gergő kezdőként lépett pályára a Lech Poznan csapatában a Podbeskidzie elleni mérkőzésen a lengyel bajnokság 26. fordulójában. A magyar szélső végigjátszotta a találkozót, amelyet hazai pályán 2-1-re nyert meg a poznani együttes, ezzel a második helyre jött fel a tabellán.

Olvasói sztorik