Nemzetközi foci

David Moyes levele a szurkolókhoz

A Manchester United vezetőedzője levelet intézett a fanokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Az elsősorban bérleteseknek szánt levélben elmondja, kétségbeesetten próbálják helyrehozni az irányítása alatt eddig elkövetett hibákat és ő is látja, hogy a kezdés nem volt zökkenőmentes.
A korábbi Everton-edző a legendás Sir Alex Fergusontól vette át a MU kispadját múlt nyáron, de a bajnoki formát nagyon messze vannak, jelenleg a hetedik helyen tanyáznak a Premier League-ben, az FA-kupából már kiestek és közel állnak ehhez a BL-ben is.
Mindezek ellenére a United hű a menedzseréhez, még a sokkoló mérkőzések láttán sem kívánják meneszteni.
Az edző levelét lefordítottuk, íme:
„Amikor elvállaltam ezt a munkát, tudtam, hogy nagy kihívással nézek szembe, de azt én sem láthattam előre, amit most tapasztalunk. Kedves szurkolók, ezt helyre fogjuk hozni.
Hozzá vagytok szokva, hogy egy jó Manchestert láttok a pályán és a háttértámogatás, amit adtatok a csapatnak és nekem, hihetetlen. Az idegenbeli meccseken még mindig ti vagytok a legjobb tábor és az Old Traffordon is nagyszerű pályára lépni ilyen tomboló közönség előtt. A csapatotokat könnyű támogatni, amikor jó szériában van, de amikor nem mennek jól a dolgok, megmutatkozik, ki az igazán hű szurkoló és ti ilyenek vagytok.
Bármerre nézünk, a klubon kívüli embereknek mindig van valami mondanivalójuk a Manchester Unitedról, de mi mind összetartunk, és mélyen legbelül hiszem, tudom, hogy minden rossz tapasztalat ellenére a végén erősebben fogunk kijönni ebből. Minden, amin most átmegyünk egy jobb és erősebb klubbá fog tenni minket a jövőben.
Az idők során fantasztikus győzelmeket láthattatok és biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra szemtanúi lehettek ilyeneknek. Egy nagy lépés efelé, ha az Old Traffordot ismét olyan erőddé tesszük, amilyen ezelőtt is volt, mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ismét remek teljesítményt nyújtsunk és nektek, bérleteseknek és minden más szurkolónak legyen miért kiabálnotok a stadionban.”
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olvasói sztorik