Hírek

Ferguson türelemre inti a szurkolókat

A 72 éves szakember szerint továbbra is David Moyes a tökéletes utód.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sir Alex Ferguson bizalma megingathatatlan, legalábbis ami utódját, David Moyest illeti. A 72 éves szakember szerint hiába a pocsék szezon, az Everton korábbi menedzserénél keresve sem lehetne jobb örököst találni számára, és ha Moyes is megkapja a szurkolóktól és a vezetőktől azt a támogatást, amit ő, akkor a United hamarosan visszakapaszkodik a csúcsra.
“Minden rendben lesz a csapattal. Ezek még korai időszak, rengeteg változás történt a klub életében, természetes ilyenkor néhány hullámvölgy” – mondta a veterán skót egy Los Angeles-i találkozón. “Időre van szüksége. Én 27 éven át voltam itt, így aligha meglepő, hogy egy új menedzsernek kell némi plusz idő, ezt meg kell adni számára és nem lesz semmi gond” – tette hozzá.
Ferguson a brit labdarúgás legsikeresebb menedzsere, a United élén eltöltött 27 szezonja során 13 bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját nyert többek között.
A MU jelenleg a hetedik helyen áll, 12 pontos hátrányban a jelenlegi negyedik, ám egy meccsel kevesebbet játszó Manchester City mögött, így könnyen lehet, még a Bajnokok Ligája selejtezőjében sem indulhat majd a gárda.
A BL negyeddöntőjének első mérkőzésén 2-0-ra kikaptak az Olympiakosz Pireusz otthonában.

Olvasói sztorik