Nemzetközi foci

Ez nem a magyarok napja volt

Lovrencsics csapatát nagyon megverték, Szalai csak perceket kapott, Hajnal a keretből is kimaradt, Sváb játszott, de együttese vesztett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Sváb Dániel a kezdőben kapott helyet az Energie Cottbus csapatában, az Ezgebirge Aue ellen 3-2-re elvesztett mérkőzésen, a német másodosztály 22. fordulójában. A Ferencváros korábbi védője végigjátszotta a találkozót. Együttese jelenleg az utolsó helyen áll a 18 csapatos Bundesliga 2-ben.

Ugyanott az Ingolstadt Hajnal Tamás nélkül nyert 2-0-ra az Arminia Bielefeld otthonában. A magyar irányító a keretbe sem került be péntek este. Klubja a tizedik helyen áll a tabellán.

Filkor Attila nem került be a francia Chateauroux keretébe. Csapata a Le Havre otthonában ért el 0-0-s döntetlent a másodosztály 25. fordulójában, és a 15. helyen áll a Ligue 2-ben.

A felkészülési mérkőzések nagyszerű eredményei ellenére a Lech Poznan vereséggel kezdte a lengyel bajnokság tavaszi időszakát. Lovrencsics Gergő csapata a Pogon Szczecin otthonában szenvedett 5-1-es vereséget a 23. forduló péntek esti találkozóján. A magyar válogatott szélső végigjátszotta az összecsapást, csapata az ötödik helyen áll a tabellán.

Szalai Ádámot a 88. percben cserélték be a Schalke 04 csapatába a német bajnokság 22. fordulójának nyitómérkőzésén. Csapata a magyar játékos előző klubja, a Mainz ellen ért el 0-0-s döntetlent hazai pályán. A Schalke jelenleg a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik helyen áll a tabellán.

Olvasói sztorik