Nemzetközi foci

Tőzsér Dániel végig a pályán volt

Keddi gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a keddi mérkőzéseket foglaljuk össze.

A Gyepes Gábort is foglalkoztató Sarawak Crocs a Felda United csapatát fogadta a malajziai FA Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A párharc első találkozója 0-0-s döntetlennel zárult. A magyar hátvéd végig a pályán volt, érdekesség, hogy a második félidőben előbb éket, majd középcsatárt kellett játszania. Együttese az első és a második felvonásban is megszerezte a vezetést, de az ellenfél mindkétszer egyenlített. A 2-2-es végeredmény azt jelenti, hogy idegenben rúgott góllal Gyepes csapata kiesett, és a Felda jutott a legjobb négy közé – tudósított a Sarawak Crocs Twitter-csatornája.

A Watford futballistája, Tőzsér Dániel végigjátszotta a Yeovil Town elleni, 0-0-ra végződő találkozót az angol másodosztály 31. fordulójában. A magyar válogatott középpályás érkezése óta a Watford még nem vesztett mérkőzést, és jelen pillanatban 11. helyen áll a Championshipben.

Olvasói sztorik