Vidic szinte el is kelt

Alighogy a MU védője bejelentette távozását, az Inter már vinné is.

Kapcsolódó cikkek

Nemanja Vidic szerződése a „Vörös Ördögökkel” nyáron lejár és ő ezt nem is kívánja meghosszabbítani, inkább új kihívások elé nézne.
Néhány vezetőt és MU fant ez elég rosszul érintett és máris azzal vádolják a védőt, hogy amikor jól ment jelenlegi klubjának, meg sem fordult a fejében a távozás, most azonban elhagyná a „süllyedő hajót”.
A másik oldal viszont boldog, több klub máris szemet vetett a szerbre, az Inter vezetősége pedig nem is rejtegeti szerződtetési szándékát.
A fekete-kékek igazgatója, Piero Ausilio bevallotta, a 32 éves játékos tökéletes megoldás lenne számukra és egyben nagyszerű lehetőség is, mivel ingyen igazolhatóvá válik a szezon végén.
„Vidic fontos játékos, akinek a kontraktusa júniusban jár le. Mint sok más európai klub, mi is megpróbálunk élni ezzel a fantasztikus lehetőséggel”- mondta Ausilio a Tuttosportnak.
„Ő az egyike azoknak a játékosoknak, akiket figyelünk. Érdekes pályaképe van és karizmatikus játékos nemzetközi tapasztalattal.”
„Lehetséges, hogy el fogunk veszíteni néhány játékost az ő posztján, mert le fog járni a szerződésük, így most minden figyelmünk rá szegeződik.”
„Attól még messze vagyunk, hogy kijelentsem, komolyabb lépést tettünk volna az ügyben és még semmit sem szeretnék fixként kezelni, de rajta vagyunk az ügyön.”