Nemzetközi foci

Vidic a Barcelonához igazol?

A rutinos szerb védő szerződése június 30-án lejár a Unitednél.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az El Mundo Deportivo honlapja arról számolt be Nemanja Vidic, a Manchester United 32 esztendős bekkje nyáron az FC Barcelonához igazolhat, ráadásul teljesen ingyen. A szerb bekknek június 30-án lejár a szerződése a “Vörös Ördögökkel” és a hírek szerint nem haladnak valami fényesen a tárgyalások a kontraktus esetleges meghosszabbításáról.
Vidicet 2009 óta többször is kapcsolatba hozták a Barcelonával, ám a transzfer rendre kútba esett. A United azonban gyenge szezont fut idén, és vélhetően a szezont követően több korosodó kulcsemberétől is megválik majd David Moyes menedzser, a fiatalítás, csapatépítés párosjelszó égísze alatt.
A Barcelona hosszú ideje szeretne védőt igazolni az utóbbi időben sérülései miatt csak elvétve bevethető csapatkapitány, Carles Puyol helyére a védelem tengelyében. Vidicben lehet még két jó szezon, így ha meg tudnak egyezni a fizetési igényeiről, ingyen jó fogás lehet a Barcelonának. Arról nem is beszélve, hogy a katalán klub másik középhátvédjével, Gerrard Piquével remekül ismerik egymást még a Unitedből, így vélhetően az összecsiszolódással sem lenne komoly gond.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik