Nemzetközi foci

Tőzser nem Andrés Iniesta

Továbbra is elragadtatással írnak a magyar középpályás bemutatkozásáról az angliai Watfordban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Még csak egy meccset játszott új csapata, a Watford színeiben Tőzsér Dániel, de a helyi sajtóban még mindig a remek bemutatkozása a téma. Nem győzik dicsérni honfitársunkat, aki egyből a kezdőben kapott a helyet a Brighton elleni, vasárnapi találkozón, és 2-0-s győzelemmel debütált az angol másodosztályban.

A watfordobserver.co.uk cikke szerint rendkívül sürgős volt igazolnia valakit a klubnak, hogy megmentsék a szezont. Ekkor érkezett a nemzetközi színtéren tapasztaltnak mondható Tőzsér Dániel, akivel szemben magasak voltak az elvárások, de ő nem okozott csalódást. A szerző szerint nem egy Andrés Iniesta, de pontosan olyan típusú középpályás, amilyenre a Watfordnak szüksége volt. A Brighton ellen látszott, hogy azonnal beilleszkedett a csapatba, ez is mutatja a képességeit.

„Talán, de csak talán az ő segítségével a rájátszásba tudunk kerülni (kéz- és lábujjak keresztbe)” – írja a watfordi portál, majd megjegyzi, hogy a kölcsönben lévő Tőzsér hosszú időre megragadhat a klubnál, sőt azt is megkockáztatja, hogy bekerülhet a klubtörténet három legjobb kölcsönjátékosa közé, ami valljuk be, egyetlen meccs után merész kijelentés…

Beppe Sannino vezetőedző szerint a második meccs keményebb lesz a magyar középpályás számára. Úgy véli, hogy a szív és az adrenalin segített neki, hogy lenyűgözőre sikerüljön a bemutatkozása, de a második mérkőzés nehezebbnek ígérkezik, hiszen bár tapasztalt játékos, de hónapok óta nem játszott tétmeccset.

– Tőzsér új lehetőségeket teremt számunkra a középpályán, de biztos vagyok benne, hogy a következő meccs nehezebb lesz számára a kondíciója miatt, de dolgozunk rajta, hogy ez ne így legyen – nyilatkozta Beppe Sannino.

Olvasói sztorik