Nemzetközi foci

Tőzsér tökéletes bemutatkozása

Jól érezte magát a pályán a Watford új játékosa, még akkor is, amikor már görcsölt a lába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tőzsér Dániel szerdán igazolt Olaszországból, a Genoa együtteséből Angliába, a Watford csapatához. A magyar válogatott középpályás egyből a kezdőben kapott a helyet a Brighton elleni, vasárnapi találkozón, és 2-0-s győzelemmel debütált az angol másodosztályban. Tőzsér végigjátszotta a mérkőzést, és a beszámolók szerint nem érződött rajta a meccshiány. Új klubja honlapján elmondta, hogy élvezte az első meccset.

– Tökéletes debütálás volt. Jól éreztem magamat a pályán, még a második félidő közepén is, amikor már görcsölt a lábam, mert egy ideje nem játszottam meccset. Ez normális, nem vagyok meglepve, viszont nagy boldogság, hogy győztünk, hiszen a legfontosabb a csapat. Ez egy fontos siker számunkra, azt hiszem, a győzni akarást kilencven percig látni lehetett rajtunk. Az első gól nagy volt, de a másodiknál egy kicsit szerencsénk is volt, hiszen a védő hibázott – kezdte honfitársunk.

A 13. helyen álló Watford a következő fordulóban a listavezető Leicester City otthonában látogat. Tőzsér szerint fontos, hogy meccsről meccsre készüljenek.

– Nem gondolkodhatunk azon, mi lesz tíz meccs múlva, a következő mérkőzés a legfontosabb. Jól fel kell készülnünk, hogy fokozatosan előreléphessünk. Remek lehetőség, hogy a listavezetővel játszunk. Nagyon kemény ellenfél lesz, de a saját közönségünk előtt nyertünk, és most semmi vesztenivalónk nincs. Meg kell tennünk mindent, hogy megnyerjük azt a meccset is, hiszen mindig győzelemre kell játszanunk – mondta Tőzsér Dániel.

Olvasói sztorik