Nemzetközi foci

CR7 három meccset is kihagyhat

Az Athletic Bilbao elleni meccsen kiállított Ronaldóra hárommeccses eltiltás várhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A vasárnap lejátszott találkozó 75. percében Ronaldo úgy vélte, az ellenfél játékosa kezezett a tizenhatoson belül, reklamálni kezdett, majd amikor a baszkok védője, Gurpegi ezt számon kérte rajta, a portugál aranylabdás megütötte, de legalábbis ütő mozdulatot intézett felé a játékvezető, Ayza Gámez ítélete szerint.
Ez a mozdulat azonnali piros lapos büntetést vont maga után, az ítélettel azonban többen nem értenek egyet, köztük Xabi Alonso sem.
„Nem volt agresszív, ezért szerintem az ítélet túlzó. Gurpegi kezdte a konfliktust, és a játékvezető ténykedését egész meccsen látványosan befolyásolta a közönség. Számunkra ez már nem meglepő, de ez akkor sem ért kiállítást”- mondta Xabi Alonso, aki szerint ez a bajnokság további részére is hatással lehet.
„A Barca kikapott, ilyenkor nagyon fájó, hogy mi csak döntetlent értünk el, mert akár előzhettünk is volna, ilyenkor a legnehezebb győzni” – tette hozzá.
Ronaldo egyébként három meccsre szóló eltiltást kaphat, ebben az esetben a Villareal, a Getafe és az Elche elleni találkozókat kényszerül kihagyni.

Olvasói sztorik