Nemzetközi foci

Az átigazolási időszak utolsó napja

A Chelsea védőt, az Arsenal középpályást vett. A United egy félcsapatnyi játékost adott kölcsön. A Liverpool az utolsó pillanatig alkudozott. A spanyolok is belehúztak a hajrában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

0:20: A SkySports szerint nem született megegyezés Konopljanka átigazolásának ügyében. A két félnek nem sikerült időben megegyezni a részletekről, így a játékos a Dnipro csapatánál marad.

0:11: Liverpooli források szerint elvileg megszületett az megállapodás a “Vörösök” és a Dnipro vezetősége között Konopljanka klubváltásáról, a kérdés csak az, sikerült-e az egyezséget időben iktatni a FIFA rendszerébe is? Ebből még lehet egy bejelentés…

0:07: Ahogyan azt korábban jeleztük Éver Banega, a Valencia játékosa hazatér: a Newell’s Old Boys szerezte meg a középpályást.

0:00: Idő van! A FIFA TMS átigazolási rendszere elvileg lezárt, ezzel pedig Angliában, Olaszországban és Spanyolországban is vége az átigazolási időszaknak. Ennek ellenére még lehetnek bejelentések… A Liverpool-drukkerek vélhetően nagyon remélik, hogy legalább egy még lesz.

23:59: Az Arsenal csatárt igazolni nem tudott, ezért inkább elengedett egyet: Csu-Jung Park hivatalosan is a Watfordhoz került a szezon végéig, kölcsönben.
23:57: Will Kane a QPR-hez, Larnell Cole és Ryan Tunnecliffe a Fulhamhez került a Manchester Unitedtól.

23:55: A West Brom szezon végéig kölcsönvette Thievy Bifoumát az Espanyoltól.

23:47: Angol lapértesülések szerint Brendan Rodgers az utolsó órákban ajánlatot tett a Swansea spanyol védőjéért, Chico Floresért, ám Laudrup nem akarta eladni a bekket.

23:40: Tom Ince kölcsönbe került a Crystal Palace-hoz – írja a SkySports.

23:33: A Fulham szerződtette az Everton 30 éves holland válogatott védőjét, John Heitingát.
23:14: A Swansea City kölcsönüzletet kötött a Middlesbroughval, és idény végéig megszerezte a csapat támadóját, Marvin Emnest.
22:59: A Daily Mail értesülési szerint Arséne Wenger ajánlatot tett a Barcelonának Cristian Tellóért, ám a katalánok gondolkodás nélkül visszautasították azt.

22:55: Philippe Senderos közel a Valenciához, állítja a Sky Sports. A svájci játékos a Fulham csapatától teheti át székhelyét Spanyolországba

22:51: Ahogyan arra számítani lehetett Hernanes az Internazionale Milánóhoz igazolt. A brazil középpályás négy és fél évre kötelezte el magát.

22:40: Az Atlético Madrid hivatalosan is megerősítette Diego Ribas visszatérését. A játékos a 2011/12-es idényt követően ismét csak kölcsönbe került a Wolfsburgtól a “Matracosokhoz”.

22:36: Gäel Kakuta a Chelsea-től a Lazióhoz került fél évre, kölcsönbe.

22:31: A BBC szerint megszületett a megállapodás Konopljanka kapcsán. A 24 éves szélső 15 millió font ellenében teszi át székhelyét az Anfieldre, ahol heti 70 000 font üti a markát. A hírek szerint a Dniprótól távozó játékos 5 és fél éves kontaktust ír alá.

22:22: Berbatov ügynöke megerősítette, a rutinos bolgár támadó az AS Monacohoz igazol. A hercegségiek fél évre, kölcsönbe szerzik meg a csatárt.

22:17: Konopljanka átment a Liverpool orvosi vizsgálatán, de a két klub továbbra sem jutott dűlőre a szélső kivásárlási árán, így lehet ennek ellenére is a Dnipro Dnipropetrovszk játékosa marad.

22:07: A korábbi U-válogatott Scott Dann a Blackburn Roverstől a Crystal Palace-hoz igazolt.

22:03: A Stoke közel áll a Rennes afrikai szélsőjének megszerzéséhez. Jonathan Pitroipa hamarosan csatlakozhat az angol együtteshez.

21:55: A Sky Sports szerint David Moyes 24 millió fontos ajánlatra készül a Totteham szélsőjéért, Andros Townsendért.
21:48: Marquinho az AS Roma együttesétől a Hellas Verona együtteséhez került kölcsönbe.
21:25: A Marca értesülései szerint Nani az utolsó pillanatokban az AC Milanhoz kerül kölcsönbe! A United nagyon rápörgött ma a kölcsönadásokra…

21:18: A Cadena Ser c. spanyol lap szerint a Manchester United hajlandó lenne kölcsönadni támadóját: Javier Hernández a szezon végéig a Valencia kölcsönjátékosa lehet.

21:02: A Newell’s Old Boys megpróbálja hazacsábítani a Valencia argentin középpályását, Éver Banegát.

20:44: Az Arsenal bejelentette a 108-szoros svéd válogatott, Kim Källström érkezését. A 31 éves középpályás fél évre, kölcsönbe igazolt az “Ágyúsokhoz” a Szpartak Moszkvától.

20:38: A Sky Sports szerint megszületett az egyezség Dimitar Berbatov eladásáról a Fulham és a Monaco között. A játékos hamarosan csatlakozik a hercegségiekhez. Részletek ITT!

20:30: Diego visszatér az Atletico Madrid csapatához. A Sky Sports úgy értesült, a Wolfsburg és az Atletico Madrid mindenben megállapodott, s már csak formalitások vannak hátra a hivatalos bejelentésig.

20:23: A Real Sociedad hivatalos honlapján közölte, szerződtették a Valenciától a 22 éves Sergio Canalest.

20:18: A portói Nicolas Otamendi kölcsönben a Valenciához igazol – adta hírül a Marca.
20:13: A Guardian úgy értesült, a Porto játékosa, Eliaquim Mangala a Paris Saint-Germain csapatát választhatja

20:07: Federico Macheda újra kölcsönbe kerülhet. Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United játékosa év végéig a Birmingham City együttesében folytatja – írja a SkySports.

20:01: A SkySports tényként közli, a Yeovil az idény végéig kölcsönvette a Manchester Unied középpályását, Tom Lawrence-t.

19:48: BALOTELLI! Az olasz fenegyerek már-már feltűnően hiányzott a mai összeállításból! Eddig… A pletykák szerint Essien eladása közben ment a susmus a Chelsea és a Milan vezetősége között Balotelli átigazolásáról és láss csodát: az olasz csatár az esti órákban megérkezett a londoni Heathrow reptérre.

19:42: A Liverpool és a Cardiff szeretné megszerezni a Blackpool fiatal tehetségét, a 21 éves Tom Ince-t. A játékost korábban a Hull City és a Fulham is szerette volna soraiban tudni, adta hírül a goal.com.

19:38: A Cardiff vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer szeretné megszerezni a Cagliari 27 éves védőjét, Davide Astorit – írja a Sky Sports.

19:31: Az angol sajtó úgy tudja, Kurt Zouma mellet, lehet még érkező a mai napon a Chelsea csapatánál. A három név, akit emlegetnek Luke Shaw, Diego Costa és Jackson Martínez. Részletek ITT!

19:20: Hivatalosan is bejelentették, hogy Daniel Osvaldo a Juventushoz kerül kölcsönbe. A Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Juve és az Inter tovább tárgyal Guarinért. Vucinic és Quagliarella is az üzlet részét képezheti.

19:07: Az Arsenal kölcsön szerette volna venni Salomon Kalout, viszont a franciák csak végleg adnák el, jó pénzért! Az ágyúsok vélhetően így csak Kim Kallströmöt szerzik meg!

19:00 A Sassuolo egy 34 éves kapust, Ciro Politót szerződtette az Atalantától!

18:51: Andres Guardado, a Valencia szélsője a Bayer Leverkusenhez kerülhet.

18:45: Mint arról korábban beszámoltunk a Crawley Townnál már előkészítették Messi, Bale és Ronaldo új szerelését. A Morecambe FC időközben bejelentette, hogy nem tudja szerződni Messit és Ronaldót!

18:38: A SkySports információi szerint Daniel Osvaldo sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatot a Juventusnál, és a szezon végéig kölcsönbe kerül Torinóba. A hírek szerint vételi opció is lesz a szerződésben, de erről egyelőre nincsenek részletes információk. A BBC szerint Mirko Vucinictől továbbra is szabadulna a Juve, újra megpróbálják elcserélni Fredy Guarinra.

18:30: Németországban lezárult az átigazolási időszak. Vásárolni már nem tudnak a csapatok, eladni viszont továbbra is van lehetőségük.

18:28: A BBC szerint tovább erősít a Fulham. Az Everton hátvédje, John Heitinga költözhet Londonba, és neki kellene pótolni Aaron Hughest, aki a QPR-hez szerződött.

18:25: Benoît Trémoulinas a Saint-Étienne csapatához szerződött a Dinamo Kijevtől, és a 2-es mezben fog játszani.

18:15: A BBC szerint Kim Kallström megérkezett Londonba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, és a szezon végéig az Arsenalt erősítse. További hírek az ágyúsokkal kapcsolatban: a Lille nem adja el Salomon Kalout, viszont Miroslav Klose érkezésére még van némi remény.

18:03: A Dinamo Zagráb támadója, Jorge Sammir 2017-ig írt alá a Getaféhez. Paolo Cannavaro pedig a Napolitól a Sassuolóhoz kerülhet.

18:00: Néhány óra leforgása alatt harmadik játékosától válik meg a Wolverhampton. Ezúttal Björn Bergmann Sigurðarsont adták kölcsön a Moldénak! A Crystal Palace középpályása, José Campana pedig a szezon végéig kölcsönbe a Nürnberghez került.

17:55: Jevhen Konopljanka minden bizonnyal marad a Dnipro Dnipropetrovszk játékosa, hiába csábította a Liverpool. Ezzel egy időben a Sky Sports forrásai szerint a Leeds United elutasította a Cardiff City 4 millió fontos ajánlatát Ross McCormackért.

17:50: A Crawley Townnál nagy igazolásokra számítanak!

17:40: Az AS Roma a szezon végéig kölcsönvette a Sao Paulótól Rafael Tolóit, akinek megvásárlására a nyáron opciós joga lesz. Nicola Pozzi és Stefano Okaka viszont távozott, előbbi a Parmában, utóbbi a Sampdoriában folytatja pályafutását.

17:30: Salamon Rondón 18 millió euróért lett a Zenité! További részletek ITT.

17:25: A BBC információja szerint a Manchester Citynél sem érkezők, sem távozók nem lesznek. A Porto 40 millió fontot kért Fernandóért és Mangaláért, amelyet sokallt a City vezetősége.

17:20: A Málaga a szezon végéig kölcsönvette a Galatasaray marokkói szélsőjét, Nordin Amrabatot, valamint szerződtette a Vélez Sarsfield 21 éves csatárát, Ezequiel Rescaldanit.

17:14: Jay Fulton, a Falkirk középpályása 2016-ig a Swansea játékosa lesz.

17:09: Tovább gyengül a Wolves, ezúttal Kevin Doyle került kölcsönbe a QPR-hoz. Eközben a Manchester United fiatalja, Tyler Blackett is a kölcsönbe került a Blackpoolhoz.

17:05: A Napoli hivatalos twitter csatornáján jelentette be, hogy Pablo Armero a szezon hátralévő részében a West Ham csapatánál játszik majd.

17:00: Szerződést hosszabbított Munir El Haddadi a Barcelona 18 éves szélsője.

16:40: Kosztasz Mitroglu négy és fél évre aláírt a Fulhamhez, és a 18-as mezszámmal fog pályára lépni!

16:30 Gael Kakuta, a Chelsea középpályása a Laziohoz kerülhet.

16:20: A csapat nélküli Mohamed Sissoko a Levantéhoz szerződött.

16:10: A Daily Mail értesülése szerint a Trabzonspor 7 millió fontos ajánlatot tett a Newcastle-nek Papis Cissé játékjogáért!

15:25: Német sajtóértesülések szerint a Wolfsburg középpályása, Diego az Atlético Madridhoz kerülhet.

15:10: Vinícius Araújo a Cruzeirótól, 3.5 millió euróért szerződik a Valenciához!

15:00: Wayne Hennessey a Wolwerhamptontól 3 millió fontért a Crystal Palace csapatához szerződik. A Palace-nál kölcsönben lévő Jason Puncheont is megvásárolták a Southamptontól, négy és fél évre írt alá. A hátralévő órákban Tom Ince és Lee Chung-yong szerződtetésén dolgoznak.

14:47: A Fulham bejelentette Lewis Holtby érkezését. A 23 éves német középpályás az idény végéig szerepel a “Falusiaknál”.

14:30: Wilfried Zaha a Manchester Unitedtől a Cardiff Cityhez került kölcsönbe a szezon végéig. Fabiót viszont végleg leigazolta a walesi gárda a Vörös Ördögöktől.

14:05: Ludovic Obraniak a Bordeaux-ból a Werder Bremenhez igazolt.

14:00: Egy 17 esztendős cseh kapust szerződtetett az Everton, Jindrich Stanek személyében.

13:45: Emmanuel Frimpong az Arsenaltól a Barnsley csapatához szerződött.

13:35: Twitteres információk szerint a Chelsea szerződtette a Saint-Étienne hátvédjét, Kurt Zoumát. A játékos azonban a szezon végéig marad a francia csapatnál.

13:00: A Sunderland hátvédje, Modibo Diakite orvosi vizsgálatra érkezett a Fiorentinához. A hírek szerint a szezon végéig, kölcsönben lesz a liláké.

12:55: A BBC szerint megszületett az egyezség Lewis Holtby és a Fulham között. A szezon végéig, kölcsönbe érkezik.

12:40: Dimitar Berbatov mégsem igazol a Tottenhamhez, nagy valószínűséggel a Monaco csapatánál folytatja. A bolgár támadó helyét Fabio Quagliarella veheti át, aki kölcsönbe kerülhet Angliába.

12:09: Az Olympiakosz válogatott támadója, Kostas Mitroglou a Fulham edzőközpontjában van – számolt be a SkySports. A görög támadót korábban a Liverpoollal és az Arsenallal is szóba hozták.

11:54: A SkySports értesülései szerint megszületett az egyezség, Zaha a Manchester Unitedtől a Cardiff Cityhez kerül az idény hátralévő részére.

11:35: A Porto elfogadta a Manchester City ajánlatát a francia középhátvéd, Eliaquim Mangaláért, az “Égszínkékeknek” már csak a játékossal kell megegyezniük.

11:28:A Southampton támadója, Dani Osvaldo orvosi vizsgálaton vesz részt a Juventusnál – írja a goal.com.

11:21: Arséne Wenger elárulta, egy játékost mindenképp igazolnának a sérült Ramsey, és a vélhetően hosszabb eltiltásnak elébe néző Flamini helyére. A Daily Mail szerint a célszemély nem más, mint Kim Källström, a Szpartak Moszkva 31 éves, svéd válogatott labdarúgója.

11:12: A Lazio kölcsönvette a Valencia portugál válogatott támadóját, Hélder Postigát. Egyúttal Hernanes az Interhez került a rómaiaktól.

11:01: A Borussia Dormtund szerződtette a szerb támadó középpályást, Milos Jojicot a Partizantól. A 21 éves labdarúgó a 39-es mezt kapta.

10:49: Az olaszok szerint bármelyik percben bejelenthetik, hogy a marokkói Adel Taarabt az AC Milan együttesénél folytatja karrierjét. Részletek ITT.

10:42: Javier Hernandez ügynöke amondó, a támadó nyárig marad az Old Traffordon. “Reméljük, hogy a szezon második felében több játékpercet kap majd, aztán hogy a világbajnokság után mi történik, azt csak Isten tudhatja” – idézi a goal.com a játékosmenedzsert.
10:36: “A Draxler-ügyet az újságok fújták fel, nem én. A Schalkénál fog maradni” – nyilatkozta a nap egyik legjobban várt transzfere kapcsán Arséne Wenger. Vajon akkor ennek a pletykának ennyi volt?

10:24: Hajnal Tamás korábbi riválisa, William Kvist a Stuttgarttól a Fulhamhez kerül kölcsönbe – számolt be a BBC Radio.

10:16: A Marca értesülései szerint az Atlético Madrid még szeretne egy támadó középpályást, Banega, Rodwell, Pastore és Diego Ribas jöhet szóba.

10:01: Tovább zajlanak a tárgyalások az Arsenal és a Schalke között Julian Draxler klubváltásáról. Arséne Wenger a hírek szerint kikötötte, nem hajlandó kifizetni a német középpályás 45 millió eurós kivásárlási árát. Alkudoznak.

9:48: A Chelsea a hírek szerint 14,5 millió fontért szerezheti meg a Saint Étienne U-válogatott védőjét, Kurt Zoumát.

9:36: Lewis Holtby, a Tottenham középpályása Londonon belül válthat klubot. Dimitar Berbatov visszatér a Spurshöz?

9:27: David Moyes, a Manchester United menedzsere ajánlatot tesz a Tottenham válogatott szélsőjéért, Andros Townsedért – írja a Sun. Klikk a részletekért!

9:24: Modibo Diakite, a Sunderland védője orvosi vizsgálaton vesz részt a Fiorentinánál.
9:19: A goal.com cikke szerint Arséne Wenger egy huszárvágással Miroslav Klosét szemelte ki a sérülések sújtotta keret megerősítésére. Részletek ITT.

9:00: Üdvözöljük kedves olvasóinkat, elérkezett a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napja!

Olvasói sztorik