Nemzetközi foci

Bajner és Gyepes is gólt lőtt

Keddi gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményét összegeztük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a keddi mérkőzésekről olvashatnak.

Az angol másodosztályban Varga József végigjátszotta a Middlesbrough bajnokiját. A Wigan elleni találkozó 0-0-s eredménnyel zárult, Varga egy sárgát gyűjtött össze a kilencven perc alatt. Bogdán Ádám, a Bolton kapusa ezúttal is csak a kispadon kapott helyet a Queens Park Rangers otthonában 2-1-s vereséget szenvedő alakulatnál.

Gyepes Gáborral a kezdőcsapatban lépett pályára a maláj élvonalban szereplő Sarawak. A magyar védő együttese 3-0-ra nyert a Sima Darby elleni bajnokin. Gyepes a múlt heti kupamérkőzés után ismét eredményes volt: az első félidő ráadásában tizenegyesből vette be az ellenfél kapuját.

A Bajner Bálintot is soraiban tudó német Borussia Dortmund II a Bochum U23-csapatával játszott edzőmérkőzést. A találkozót 1-0-ra megnyerte a többek közt Mats Hummels-t, Lukasz Piszczeket és Erik Durmot is soraiban tudó Dortmund, méghozzá Bajner Bálint góljával.

Szintén edzőmeccsen jutott szóhoz a dán Odense magyar légiósa, Vadócz Krisztián. A korábbi válogatott középpályás a 68. percben lépett pályára a Viborg ellen 2-0-ra megnyert találkozón.

Olvasói sztorik