Nemzetközi foci

Hullámvölgyben van Köteles csapata

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a vasárnapi mérkőzésekről olvashatnak.

Köteles László végigvédte a belga élvonalbeli KRC Genk bajnokiját. A magyar hálóőr csapatának nem sikerült kimásznia a hullámvölgyből: zsinórban hatodik vereségét szenvedte el az együttes, ezúttal az AA Gent győzte le 2-1-re.

Szalai Ádám csereként valamivel több mint 15 percet töltött a pályán a Hamburg elleni bajnokin. Csapata, a német első osztályú Schalke 04 magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott. Szalai az első találat szerzőjét, Klaas-Jan Huntelaart váltotta a 73. percben.

Otigba Kenneth a kispadról nézte végig csapata vereségét a holland élvonal huszadik fordulójában. A Heerenveen a Cambuurtól kapott ki 3-1-re. A Groningen és a Twente mérkőzését elhalasztották, úgyhogy Adorján Krisztián ezúttal játék nélkül maradt.

Szombaton beszámoltunk róla, hogy Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva 0-0-t játszott az úzbég bajnok Bunyodkor elleni felkészülési mérkőzésen. Az oroszok azért nem nyertek, mert a szünet után pályára lépő honfitársunk büntetőt hibázott a 86. percben. Dan Petrescu vezetőedző a hibát azzal „jutalmazta”, hogy a vasárnapi edzés végén a magyar középpályásnak kellett összeszednie a labdákat…

Olvasói sztorik