Nemzetközi foci

Mandzukic szinte biztos távozó

Beckenbauer szerint a Bayern 27 éves csatára nyáron biztosan távozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A horvát válogatott játékos Franz Beckenbauer szerint klubot válthat a következő átigazolási időszakban és akár „már pakolhat” is.
Mióta Josep Guardiola irányítja a BL-győztes Bayernt, Mandzukic egyre kevesebb szerepet kap, legutóbb pedig még a keretbe sem nevezte, mert nem volt elégedett az edzéseken nyújtott teljesítményével.
Matthias Sammer sportigazgató hivatalosan így indokolta a mester döntését: „Nekünk a legmagasabb szinten kell teljesítenünk, hiszen mi vagyunk a Bayern München és ha Guardiola nem nevez valakit a keretbe, arra jó indoka van.”
Azonban a dolog már korábban kezdődött, úgy hírlik ugyanis, hogy a horvátnak nagyon nem tetszik Lewandowski leigazolása és emiatt folyamatosan zsörtölődik az elmúlt időszakban. A lengyel játékos stílusa ugyanis jobban passzol a bajorok jelenlegi taktikájához, emiatt is van kiborulva Mandzukic, aki jó eséllyel már most elkezdhet csapat után nézni, hogy aztán nyáron egy esetleges jó világbajnoki szereplést követően aláírhasson egy nagynevű klubhoz.
Ez viszont nem lesz egyszerű, mert a vb első két meccsét kihagyni kényszerül egy korábban begyűjtött piros lap miatt…

Olvasói sztorik