Nemzetközi foci

A Barca Bayern-csatárt akar

A müncheni klubvezetés ragaszkodna Mandzukichoz, de összekapott Guardiolával.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A katalán Sport értesülései szerint Mario Mandzukic egyre közelebb kerül a Barcelonához. A gránátvörös-kékek már hosszú ideje próbálják megszerezni a 27 esztendős horvát támadót, akinek a jövője erősen kérdőjeles a BL-győztes Bayern Münchennél.
A bajorok januárban leszerződtették Robert Lewandowskit a rivális Borussia Dortmundtól, aki nyáron csatlakozik Pep Guardiola keretéhez, így pedig Mandzukic végképpen kiszorulhat a Bayern kezdőjéből.
Karl-Heinz Rummenigge, a müncheni klub elnöke ugyan korábban többször is hangsúlyozta, nem hogy eladni nem akarják, még hosszabbítanának is a horvát támadóval, a pletykák szerint inkább Mandzukic távozására van nagyobb esély. Már csak azért is, mert a Sport úgy tudja, közel sem felhőtlen a csatár viszonya Guardiolával…

A Borussia Mönchengladbach ellen nem is nevezték a csapat keretébe, ennek oka pedig állítólag az edzésmunkája volt. Matthias Sammer sportigazgató mindezt úgy kommentálta, a Bayernnél mindenkitől a maximumot várják el, a labdarúgó pedig az utóbbi időben nem tett eleget a követelményeknek. A Barcelona mellett az Arsenal, a Manchester United és a Juventus is élénk érdeklődést mutat Mandzukic iránt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik