Nemzetközi foci

Még Mata is meglepődött a klubváltásán

A spanyol középpályás először adott interjút a Manchester United játékosaként.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A Manchester United hivatalosan is bemutatta legfrissebb szerzeményét, a Chelsea-től igazolt Juan Matát. A 25 esztendős játékos az MUTV-nek adott exkluzív interjút a szerződése aláírását követően.
A spanyol középpályás klubrekordot jelentő 37,1 millió fontért igazolt a Stamford Bridge-ről az Old Traffordra.
“Tudom, hogy ez egy igen magad összeg, de elkötelezett vagyok, és biztos abban, hogy minden a jól fog menni. Mindent megteszek, hogy Manchesterben is a legjobb formámat hozzam, ahogy karrierem során mindig is tettem” – mondta Mata.
“Hogy őszinte legyek, egy kicsit meglepődtem azon, hogy a United játékosa lehet belőlem. El kell mondjam, mennyire hálás vagyok a Chelsea-nek, a tulajdonosnak és a klub összes munkatársának, a szurkolóknak, akik kétszer is az idény legjobb játékosának választottak a csapatnál.”
“Csodálatosak voltak velem szemben. De az is igaz, hogy az utolsó fél év nehéz volt. Nem játszhattam annyit, amennyit szerettem volna, de megértettem, hogy ez egy csapatjáték, és tiszteletben tartottam Mourinho döntését.”
“A lehetőség, hogy a Manchester United játékosa legyek igazán nagyszerű fejezete a pályafutásomnak. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen nagy múltú csapathoz csatlakozhattam” – tette hozzá a 32-szeres spanyol válogatott játékos.
Mata a Chelsea színeiben 135 tétmeccsen 33 gólt szerzett, Bajnokok Ligáját, Európaligát és FA-kupát is nyert a londoniakkal.

Olvasói sztorik