Nemzetközi foci

Megyeri védett, csapata továbbjutott

Az Olympiakosz idegenben is nyert a Görög Kupa nyolcaddöntőjében, és magabiztosan jutott tovább.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a szerdai mérkőzéseket összegezzük.

Megyeri Balázzsal a kapuban győzött a Görög Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján az Olimpiakosz. A magyar hálóőr csapata a hajrában szerzett góllal nyert 1-0-ra az Aszterasz Tripolisz otthonában, így összesítésben 5-0-lal lépte le ellenfelét. Megyerivel a bajnokságban általában második számú kapusként számolnak, ám a kupában rendre bizonyít: az előző mérkőzésen is ő védett, és akkor sem kapott gólt.

Dzsudzsák Balázs kezdőként jutott szóhoz a Dinamo Moszkva csapatában a dán Bröndby ellen. A felkészülési találkozón az oroszok szerezték meg a vezetést az első félidő közepén, azonban a második játékrész hajrájában 1-1-re mentette a találkozót a Bröndby. Dzsudzsák több csapattársával együtt egy félidőnyi játéklehetőséget kapott.

Király Gábor végigvédte az 1860 München FC és az ugyancsak német másodosztályú St.Pauli edzőmérkőzését. A törökországi Belekben edzőtáborozó csapatok csatája 2-2-es döntetlennel zárult.

Vanczák Vilmos továbbra is lábadozik, így nem lépett pályára a svájci FC Sionban. Csapata 2-1-s sikert aratott a bolgár Botev Plovdiv elleni felkészülési találkozón.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik