NB I

Németh Krisztiánt kiállították

Európa-szerte folytatódik a felkészülési mérkőzések dömpingje; honfitársaink is érdekeltek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Délelőtt elmaradt Lovrencsics Gergő csapata, a Lech Poznan, valamint a lengyel másodosztályú Legnica edzőmérkőzése.

Sváb Dániel együttese, a német másodosztályú Energie Cottbus az osztrák élvonalban hetedik Wolfsberger AC gárdáját győzte le 3-1-re a magyar védővel a fedélzeten, aki kezdőként kapott lehetőséget.

A német Bundesliga 2 második helyén tanyázó Greuther Fürth az élvonalbeli VfB Stuttgart ellen szenvedett 2-0-s vereséget. A találkozón Korcsmár Zsolt és Stieber Zoltán is kezdőként kapott lehetőséget, és egy félidőt töltött. Szilvási Péter ezúttal nem lépett pályára.

A Hajnal Tamást is soraiban tudó német másodosztályú Ingolstadt a perui Alianza Lima csapatát győzte le 3-2-re.

A svájci FC Sion a sérült Vanczák Vilmos nélkül játszott 0-0-s döntetlent a ciprusi Omonia Nicosia ellen, amelyből az egykori magyar válogatott Leandro hiányzott, hiszen a közelmúltban kétszer is bejelentette távozási szándékát a klub vezetőinek.

A Roda JC csapata Németh Krisztiánnal a kezdőben az AZ Alkmaar együttesét fogadta a Holland Kupa negyeddöntőjében. A találkozó végkimenetele nem alakult jól a magyar válogatott támadó számára, ugyanis az 58. percben kiállította a játékvezető, csapata pedig 2-0-s vereséget szenvedett. Németh a tizenhatoson belül, két védő szorításában a földre került, ám a játékvezető nem ítélt tizenegyest. Ezzel honfitársunk olyannyira nem értett egyet, hogy hevesen reklamált, nekiment a bírónak, ezért villant a piros lap.


Németh Krisztián kiállítása by goalsandmore

Olvasói sztorik