Nemzetközi foci

Courtois: nem fogok a kispadon ücsörögni

A belga kapus kimondja amit gondol, de tudja, Mourinho dönt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Továbbra is kérdéses Thibaut Cortois jövője. A Chelsea belga válogatott kapusa, aki jelenleg az Atlético Madridban véd kölcsönben, még 2016 nyaráig rendelkezik élő szerződéssel Londonban, ennek ellenére is ködös a jövőképe.
“Az ügynököm jelenleg is tárgyal a Chelsea-vel” – mondta a kapus a Knack c. magazinnak. “Lesz egy találkozóm José Mourinhóval, de erre még nem kerülhetett sor. Január elég sűrű hónap mind a Chelsea-nek, mind nekem.”
A 21 esztendős hálóőr tudja, keményen meg kell küzdenie a helyéért, ha a londoni klubban akar védeni. Petr Cech, a csapat jelenlegi egyese ugyanis remek formában véd, ráadásul 32 évesen a rutin is mellette szól.
“Sosem mondtam azt, hogy jobb kapus lennék, mint ő, de azt gondolom, már nem az a játékos vagyok, akit csak úgy le lehet ültetni a kispadra. Ez ott lesz a fejemben, mikor választanom kell”
Lapértesülések szerint a portugál menedzser nem szeretné egy újabb, immáron már negyedik kölcsönszezonra is átengedni a kapust az Atléticónak. Ehelyett a Premier League-ben keresne neki helyet egy évre…
“Kimondom, amit gondolok, de tudom, a végül a főnök hozza meg a döntést a jövőmről. Ez is egy kereslet-kínálat játék. A kluboknak, akik szerződtetni akarnak először a Chelsea által kérteket kell teljesíteni – már ha a Chelsea egyáltalán el akar majd adni.”

Olvasói sztorik