Nemzetközi foci

Az Atléti csatára a West Hamben?

A kiesés elől menekülő londoni csapat új támadót igazolna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Angol lapértesülések szerint Sam Allardyce, a West Ham United menedzsere szeretné megszerezni az Atlético Madrid csatárát, Leo Baptistaót. A 21 éves támadó fél évre kölcsönbe kerülhet a „Kalapácsosokhoz” – írja a Daily Mirror.
A brazilt nyáron a Rayo Vallecanótól igazolta az Atléti, ám a szezon során csupán öt bajnokin jutott szóhoz és még nem tudott gólt szerezni.
A „Matracosok” a napokban szerezték meg a Metalist Harkivtól José Ernesto Sosát, a korábban a a Bayern Münchenben is megfordult támadó középpályás érkezésével vélhetően Baptistaónak még kevesebb szerep juthat a tavasszal, így nem lenne meglepő, ha kölcsönadnák.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy a futballista feltétlenül Londonba kerül. A WHU mellett ugyanis több spanyol csapat is jelezte, szívesen látnák tavasszal a brazilt. A Mirror úgy tudja a Málaga, a Villarreal és a Real Betis is szeretné megszerezni Leo Baptistaót.
A West Ham 20 forduló alatt csupán 15 pontot gyűjtött a Premier League idei szezonjában, ezzel pedig 19., azaz kiesést jelentő helyen áll.

Olvasói sztorik