Nemzetközi foci

Aranylabda: Ibrahimovic titkos favoritja…

Zlatan szerint CR, Messi és Ribéry is jó, de a Mikulásnál jobban senki sem szolgált rá az elismerésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Paris Saint-Germain és a Real Madrid csütörtökön gálamérkőzést játszik a 2022-es világbajnokságnak otthont adó Katarban. Dohában az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatón a párizsiak egyik legnagyobb sztárja, Zlatan Ibrahimovic állta az újságírók rohamát. A svéd csatár természetesen ezúttal se ragadt le a panelszövegeknél.
Már csak két hét és kiderül, hogy Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vagy Frank Ribéry nyeri az Aranylabdát, a zsurnaliszták természetesen az esélyekről is faggatták a svéd égimeszelőt.
„Hogy ki lesz az Aranylabdás idén? Részemről mindhárom jelölt megérdemelné, de, hogy őszinte legyek, igazából a Mikulás szolgált rá a legjobban” – adott az ünnepekhez méltó választ Ibra.
„Ami engem illet, sosem tudok maradéktalanul elégedett lenni a teljesítményemmel, de a PSG-nél jól érzem magam. Rövid idő alatt nagy utat tett meg a klub, nagy lehetőségek rejlenek a csapatban így optimista vagyok a jövőt illetően. Lehet, hogy itt fejezem be a karrierem, lehet, hogy nem. De ez is egy lehetőség – nem tudhatjuk biztosan, hogy mit hoz a jövő” – tette hozzá valamivel komolyabban.

Olvasói sztorik