Nemzetközi foci

Ibra a Celticből vonulhat vissza

A svéd klasszis Henrik Larsson nyomdokaiba lépne. Lenyűgözte a Celtic Park.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Zlatan Ibrahimovic karrierje utolsó állomásaként a Celtic Glasgow-hoz igazolhat – minderre maga a játékos tett komoly utalást a Scottish Sunnak adott interjújában.
A csatár, aki idén már 23 gólnál jár a Paris Saint-Germain színeiben elárulta, örömmel lépne honfitársa, Henrik Larsson nyomdokaiba, aki karrierje csúcsán, 1997 és 2004 között 221 mérkőzésen lépett pályára a zöld-fehéreknél és 174 gólig jutott.
“A Celtic óriási tradíciókkal bíró klub, egy olyan csapat, ahol egy top játékos örömmel fejezheti be a pályafutását. Hogy mondhatnám azt, hogy nem akarok ilyen szurkolók előtt játszani hétről-hétre?!” – idézi a 101GG.com Ibrahimovicot.
“Henrik elég jó volt, hogy Európa bármely élcsapatában játszhasson, de mégse igazolt el sokáig. Miután az ember pályára lép a Celtic Parkban könnyű megérteni miért maradt itt olyan sokáig. Nincs játékos, aki el akarna igazolni egy ilyen szurkolók által megtöltött stadionból” – tette hozzá a 32 éves támadó.
“Játszottam a világfutball legnagyobb mérkőzésein, de soha, egyetlenegyszer sem tapasztaltam hasonló atmoszférát, mint a Celtic Parkban.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik