Nemzetközi foci

A pályán vágatta le a haját

Huddlestone két és fél év után, éppen a születésnapján volt eredményes.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!2011. április 20. Legutóbb ezen a napon szerzett gólt a Premier League-ben Tom Huddlestone. A Tottenham akkori futballistája az Arsenal elleni bajnoki 44. percében volt eredményes.

Azóta több, mint két és fél év telt el, Huddlestone megjárta a Wolverhamptont is, jelenleg pedig a Hull City alkalmazásában áll.

2011 áprilisa óta azonban gólképtelen volt, ezért a tavalyi szezon végén megfogadta, addig nem vágatja le a haját, amíg be nem talál.

A pillanat szombat délután jött el. A Hull City a Fulhamet látta vendégül, Huddlestone pedig a találkozó 67. percében megtörte az átkot. A szombaton éppen 27. születésnapját ünneplő középpályás gólöröme közben a kispadhoz szaladt, ahol Rob Price, a Hull fizioterapeutája egy ollóval azonnal nekiesett a mára igencsak elburjánzott hajkoronának.
“Nagy megkönnyebbülés ez számomra, hogy megszabadultam a hajkoronától, ráadásul így kipróbálhatok néhány új stílust. A tavalyi szezon vége óta mindig volt egy olló a kispadnál, máig kellett várni a bevetésére” – mondta Huddlestone a lefújás után.
https://www.youtube.com/watch?v=lq9FLKPuRLE

Olvasói sztorik