Nemzetközi foci

Spurs: Van Gaal a lelátón

A holland tréner a Tottenhamet skubizta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár Luis van Gaal, a holland válogatott szövetségi kapitánya korábban kizártnak nevezte, hogy a 2014-es világbajnokságig bármilyen más munkát is elvállaljon, lapinformációk szerint a helyszínen tekintette meg a Spurs Southampton elleni 3-2-es diadalát.
A Tottenham André Villas-Boas menesztését követően továbbra is menedzsert keres, az edzői feladatokat ideiglenesen Tim Sherwood látja el, aki az új fejlemények tekintetében akár az idény végéig is maradhat. Hogy miért?
“Mindig is mondtam, hogy szívesen dolgoznék a Premier League-ben és most itt a lehetőség. Ugyanakkor azt is olvastam, hogy Frank de Boer és Guus Hiddink is képben van. Aki ismer, az tudja, képtelen vagyok egyszerre két munkára fókuszálni, Hollandiát pedig nem hagyom el a vb-ig, az biztos” – nyilatkozta Van Gaal a holland NOS csatornának nem sokkal korábban.
Ám az azóta eltelt időben De Boer és Hiddink is kosarat dobott a Tottenhamnek, így ha továbbra is nagy nevet szeretnének szerződtetni a csapat kispadjára, akkor érdemes lehet megvárniuk a nyarat.
A 62 esztendős Van Gaal a jelek szerint augusztustól készen áll, hogy ne csak nézze, hanem tegyen is valamit a Tottenham játékáért.

Olvasói sztorik