Nemzetközi foci

AVB lesz Geráék edzője?

A portugált épp csak kicsapták a Tottenhamtől, máris állást kaphat a Premier League-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Times értesülései szerint Gera Zoltán együttese, a West Bromwich Albion felvette a kapcsolatot André Villas-Boassal, a Tottenham kispadjáról hétfőn menesztett portugál menedzserrel. A lap úgy tudja, a birminghami klub szívesen látná az együttes élén a Chelsea-vel és a Spursszel is nagyot bukó szakembert.
A lap ugyanakkor hozzáteszi, a Portóval Európaliga-győzelemig jutó tréner aligha az angol labdarúgásban képzeli el a jövőjét, a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a francia vagy az olasz bajnokságban vállaljon idővel munkát.
Kapkodnia mindenesetre nem kell, a Tottenhamnél 4 millió fontos végkielégítést kapott, miután felállították a csapat kispadjáról. Ebből azért meg lehet élni egy darabig…
AVB és a Spurs vezetősége között nem csitulnak az indulatok. Angol lapértesülések szerint a gyenge szereplés egyik fő okaként a keretben történt túl nagy vérátömlesztést tartják a klubnál. A portugál menedzser ugyanakkor a hírek szerint sem Lamela, sem Chadli, Chiriches és Eriksen leigazolását nem támogatta. Csak ezért a négy labdarúgóért 56 millió fontot fizetett ki a londoni klub. Villas-Boas eközben David Villát, Joao Moutinhót és Hulkot szerette volna megszerezni, akikre viszont már nem jutott pénz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik