Nemzetközi foci

Puyol a szezon végén visszavonul?

Egyre kevésbé bírja a térde a terhelést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Hamarabb eljöhet a profi labdarúgástól való búcsú Carles Puyol számára, mint azt ő, vagy bárki más gondolta volna.

A Barcelona 35 esztendős védője korábban többször is hangsúlyozta, 40 éves koráig szeretne magas szinten játszani, ám sorozatos sérülései is azt mutatják, jobb térde már nem bírja úgy a terhelést, ahogyan kellene.

Puyol állítólag már elárulta csapattársainak az öltözőben, hogy felmerült benne a gondolat, a szezon végén szögre akasztja a stoplist.

A következő hónapok mindenesetre döntőek lehetnek a spanyol válogatott védő jövője szempontjából. Ha fizikailag nem tudja utolérni társait, könnyen lehet, hogy a nyáron távozik Barcelonából. Márpedig Puyol korábban kijelentette, nem akar levezetni, tehát ez könnyen pályafutása végét is jelentheti annak ellenére, hogy 2016-ig érvényes szerződése van a katalánokkal.

Puyol sorozatos sérülései miatt az idén mindössze három spanyol bajnoki mérkőzésen lépett pályára, de a tavalyi szezonban is csak 13 alkalommal játszott.

Olvasói sztorik