Nemzetközi foci

“Reggelre ki leszel rúgva!”

A Manchester United menedzsere a szerencsét hiányolta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Manchester United szerdán 1-0-ás vereséget szenvedett attól az Evertontól, amelyet a tavalyi szezonban még David Moyes irányított.

A Vörös Ördögök a 86. percben esett Oviedo-találattal kaptak ki az Old Traffordon, így a tabellán lecsúsztak a kilencedik helyre, s 12 pontos hátrányba kerültek a listavezető Arsenallal szemben.

Ez volt az első alkalom, hogy Moyes egykori csapata ellen vezette a Unitedet, s alaposan elbukott.

“Nagyon csalódott vagyok. Szoros mérkőzés volt, mi kihagytuk a lehetőségeinket, az Everton pedig egyet belőtt. Így megy ez. Szükségünk lett volna egy kis szerencsére, többször is eltaláltuk a kapufát, és Tim Howard is remekül védett. Az Everton megmutatta, milyen jó csapat. A gólnál nem védekeztünk elég jól, ez a mi hibánk, de elöl voltak helyzeteink” – mondta Moyes, majd hozzátette – “szerencsés voltam, hogy az Evertont irányíthattam, és most is szerencsés vagyok, hogy a Manchester Unitednél dolgozhatom.”

A kérdés, meddig?
A türelem ugyanis egyre fogy, érdekes, hogy Moyes az Everton drukkereitől is kapott hideget-meleget. A liverpooli kékek a szerdai meccs során többször is azt énekelték a menedzsernek, hogy reggelre már ki lesz rúgva.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik