Nemzetközi foci

Nani: Juventus?

Conte továbbra is jobbszélsővel erősítené meg csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Juventus a télen szeretné kölcsönvenni Nanit a Manchester Unitedtől, hogy megerősítse középpályáját, ám a goal.com információi szerint a Vörös Ördögök nem mennének bele a kölcsönszerződésbe.

Annak ellenére, hogy a Juve jelenleg vezeti a Serie A-t, Antonio Conte vezetőedző elégedetlen a 3-5-2-es felállással, melyet a 4-3-3-asra akar megváltoztatni, ehhez pedig szüksége van egy jobbszélsőre.

Ennek érdekében már megkörnyékezték a Parma játékosát, Jonathan Biabianyt, valamint a PSG középpályását, Jeremy Ménezt is, a legújabb célpont viszont Nani, aki szeptemberben hosszabbította meg 2018-ig a szerződését a Manchester Uniteddel.

A portugál középpályás maradásának egyik fő okaként David Moyes menedzsert jelölte meg, ennek ellenére a szezonban mindössze öt Premier League-meccsen lépett eddig pályára. A BL-ben szerdán, a Leverkusen ellen kapott először lehetőséget az idén, s mindjárt góllal segítette csapatát az 5-0-ás győzelemhez.

Olvasói sztorik