Nemzetközi foci

Fanatikusan egy jó ügyért!

A manutdfanatics.hu cikként ajánljuk.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Egy éve ismerhettétek meg egyik kedves kollégánk és szurkolótársunk szívszorító történetét, aki nagyon komoly betegséggel harcol. Akkor a ManUtdFanatics.hu közössége bebizonyította, mennyire zseniális emberekből áll, hiszen sokan segítettetek.

Most, egy évvel később ‘visszatértünk’ Juhász Dávidhoz és édesanyjához, hogy megtudjuk, hogyan alakult Dávid állapota, mi változott körülöttük.

Dávid történetét tavaly november végén mutattuk be. A történet egy olyan fiatal United drukkerről szólt, aki komoly vesebetegséggel küzd, azonban elképesztő akarattal küzd azért, hogy felülkerekedjen betegségén – még ha soha nem gyógyulhat ki belőle – és elérje célját, orvos lehessen. A cikk után egy emberként mozdult meg oldalunk közössége és számtalan segítséget kapott Dávid és édesanyja.

Az, ahogy Dávid próbált segíteni munkájával a ManUtdFanatics.hu oldalunkon azért, hogy friss hírekkel lássa el imádott csapatának magyar közösségét, alapvetően is óriási elismerést érdemel. De ennél még nagyobb elismerés jár azért, hogy betegséggel harcban állva is próbálta könnyebbé tenni mások életét azzal, hogy egy kattintással friss hírekhez jusson minden Fanatikus.

Azóta eltelt egy év, így a szerkesztőségben azt gondoltuk, megkérjük Dávidot, mesélje el, mi történt vele/velük az utóbbi hónapok során, hogy érzi magát, milyen állapotban van és mire lenne szükségük jelenleg. Most az általa írt sorokat olvashatjátok:

“Először is el kell, hogy mondjam, nagyon nagy hálával tartozom/tartozunk a magyar United szurkolóknak és a ManUtdFanatics.hu-nak azért, ami tavaly történt. Még számomra, aki mindig is hittem és tudtam, hogy a Manchester United szurkolók egy igazi családot alkotnak, még nekem is hihetetlen volt, egy álomvilág, ami tavaly novemberben történt.”

“Tavaly a rádióinterjú és – főként – a ManUtdFanatics.hu-n megjelent cikk hatására rendezni tudtuk az elmaradásainkat. Lett újra internetünk, televízió előfizetésünk, tüzelőnk és az elmúlt évek legszebb karácsonyát éltük át.”

“Sajnos most lassanként újra ugyanabba, ha nem rosszabb helyzetbe kerülünk, mint tavaly, mert a leírtak mellett sajnos romlott az egészségügyi állapotom is. Munkát sajnos sem édesanyám sem én nem találtunk, intenzív keresés ellenére sem. Neki a kora a nagy hátráltató tényező, nekem az állapotom, illetve hogy közben még tanulok, és ha minden az álmaim szerint alakul, még sokáig tanulni is fogok.”

Mint látjátok, egy éve óriási segítséget nyújtott az egész közösségünk, ám engedjétek meg, hogy a ManUtdFanatics.hu szerkesztősége ismét segítő kezet kérjen egy beteg társunkért! Aki úgy érzi, szeretne segíteni – bármilyen apró segítséggel, legyen szó pénzösszegről, a Manchester Unitedhez köthető tárgyról, tüzifáról, vagy épp munkalehetőségről Dávid édesanyja számára, stb. az alábbi elérhetőségeken tudja felvenni a kapcsolatot a családdal:

Email: j.david95@gmail.com
Telefonszám: +36-70-600-81-08
Cím: 7000, Sárbogárd, József Attila utca 10/1

Tavaly többen is kértetek számlaszámot, hova tudnátok kisebb összeget utalni. Dávid nevén (Juhász János Dávid) lévő számlaszám az OTP Banknál: 11773360-00704797

A ManUtdFanatics.hu szerkesztősége büszke arra, amit tavaly ez ügyben a Fanatikusok közössége megtett és reméli, idén is sikerül jobbá varázsolni Dávidék karácsonyát. Természetesen az oldal is hozzájárul ehhez egy adománnyal.

A családnak kitartást, hatalmas lelkierőt kívánunk és nagyon hálásak vagyunk minden felajánlásért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik