Nemzetközi foci

Messi: rengeteg klub akar engem!

Az argentin klasszis elárulta, jól esik neki, hogy a világ legnagyobb csapatai versengenek érte, de nem ment el az esze...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Néhány napja Francois Gallardo, FIFA-menedzser, szakújságíró a Punto Pelota c. spanyol tévéműsorban úgy nyilatkozott, biztos információja van arról, hogy Lionel Messi viszonya megromlott a Barcelona vezetőségével és, hogy szóbeli egyezséget kötött egy tehetős, francia klubbal.
Messi talán félig-meddig ezen kijelentésre is reagált, amikor a Telegraafnak esetleges kérőiről beszélt. A 26 éves labdarúgó kiemelte, jól esik számára, mikor egy-egy nagy klub megkeresi az ajánlatával, és igyekszik tisztelettel kezelni minden megkeresést, ám esze ágában sincs elhagyni a katalán klubot.
„Büszkeséget érzek minden alkalommal, mikor egy-egy nagy klub kapcsán megemlítenek, és igaz, ami igaz, jó néhány klub mutatott irántam érdeklődést az elmúlt időszakban” – erősítette meg a korábbi híreszteléseket a Barca 10-ese. „De a véleményem nem változott. A Barcelona stílusa passzol hozzám és az az álmom, hogy életem egész hátralévő részében a klubnál maradhassak” – cáfolta meg egyúttal Gallardo szavait.

Olvasói sztorik