Nemzetközi foci

CR7: Madridból akarok visszavonulni

A portugál szélső rég nem érezte olyan jól magát a bőrében, mint az elmúlt hetekben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Cristiano Ronaldo remek időszakot tudhat a háta mögött. A 28 esztendős labdarúgó a portugál-svéd pótselejtezőn négy gólt vágott két meccs alatt, ezzel lényegében egymaga megpecsételve Ibrahimovicék sorsát. Nem mellékesen pedig klubcsapatában, a Real Madridban is egyre jobb formát mutat, tizenhárom fordulót követően már tizenhat gólnál jár a spanyol bajnokság idei kiírásában.
„Most úgy érzem, kész vagyok Madridban befejezni a karrierem, mert itt igazán boldognak érzem magam” – nyilatkozta CR7 a Cope-nak. „Imádok Madridban élni, a világ legjobb klubjában játszani és ennél többet nem is kérhetnék. Amikor jól mennek a dolgok, kész és motivált vagy, hogy tedd a dolgod, akkor nem igazán kell aggódnod a jövőd miatt.”
„Imádok itt lenni. Ez már az ötödik idényem a Realnál. Nehéz a Bernabeu-ban ennyi időn át kezdőnek lenni. Az igazság az, az első szezonjaimban nem igazán éreztem azt, hogy a helyemen lennék, de aztán rájöttem, hogy tévedtem ezt illetően.”
„Most tökéletesen boldog vagyok. Imádok a Bernabeu-ban lenni, mert az emberek itt igazán szeretnek. Itt akarok maradni még hosszú éveken keresztül, mert nincs még egy olyan klub a világon, mint a Real Madrid” – mondta Ronaldo.
A portugál sztár jelenlegi szerződése 2018 nyaráig, azaz 33 éves koráig szól a spanyol csapattal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik