Nemzetközi foci

C. Ronaldo már a Juventusé volt

Marcelo Salas azonban tönkretette az üzletet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Luciano Moggi, a Juventus korábbi igazgatója állítja, hogy 2003-ban már megszerezte Ronaldo aláírását, és a világ legerősebb csapatát építette volna fel Torinóban.
„Mindez igaz, Ronaldo már a miénk volt. Salas már Lisszabonban volt, Ronaldo pedig már átesett az orvosi vizsgálatokon Torinóban. Salas ezek után hirtelen meggondolta magát, a portugál klub helyet a River Platet választotta, és Ronaldo aláírt a Manchester Unitedhoz.”
A „Zebrák” tisztában voltak vele, hogy Salas elvesztésével, minden esélyük elszállt, hogy leigazolják a később világsztárrá váló portugál tehetséget.
„Salas távozása után jött képbe a Manchester United, nagyon sok pénzt fektettek az üzletbe, mi pedig képtelenek voltunk tartani a lépést, így Ronaldo 18 évesen az angol gárdához igazolt” – mondta Moggi
A Manchester United kétségkívül jó üzletet kötött, hiszen Cristiano Ronaldo, 282 mérkőzésen elért 118 gólja rekordot jelentett. Teljesítményével 2008-ban kiérdemelte az Aranylabdát is, majd 2009-ben 94 millió euró ellenében került a Real Madridhoz.

Olvasói sztorik