Nemzetközi foci

Mégis CR7 maradt a legdrágább

Perez nyilatkozata alapján Bale-ért 3 millióval kevesebbet fizettek, mint a portugálért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Kilencvenegy millió euróba került Gareth Bale a Madridnak – utalt rá közvetve Florentino Pérez klubelnök, amikor kijelentette, ekkora összegű biztosítást kötöttek, ha a walesi tartósan játékképtelen lenne. A Intereconomia nevű spanyol televíziós csatornának nyilatkozva Pérez igennel felelt arra a kérdésre, hogy a Real valóban 91 millió eurót kapna-e, ha Bale hirtelen abbahagyná a futballt – adta hírül az MTI.

“Ez egy életbiztosítás, amelyben a balesetek is benne foglaltatnak. Bale biztosítása akkora összegről szól, amennyibe került” – fogalmazott, hozzátéve, hogy halálesetre, illetve hosszan tartó játékképtelenségre vonatkozik.

Mostanáig sem a Madrid, sem Bale korábbi klubja, a Tottenham nem közölte Bale vételárát. A spanyol sajtó 91 millióra becsülte, egyes angol lapok 101 millióról számoltak be, általánosan a 100 milliós vételár terjedt el. Ha Pérez kijelentése fedi a valóságot, továbbra is Cristiano Ronaldo a világ legdrágább játékosa, ő 94 millió euróért került 2009-ben a Manchester Unitedtől a Madridhoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik