Nemzetközi foci bajnokok ligája

Di María helyet követel magának

Az argentin középpályás mindent megtesz a rekordigazolás kiszorításáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A 25 esztendős Ángel di María remek játékkal és két góllal rukkolt elő a Köbenhavn 4-0-s kiütéséből, a Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai játéknapján. Az argentin futballista ugyanakkor nincs könnyű helyzetben, mivel posztján a 100 milliós rekordigazolást, Gareth Bale-t kéne hosszútávon kiszorítania, aki ha nem sérül meg, vélhetően szerda este kezdő a Santiago Bernabeuban.
“Azt hiszem remek mérkőzést játszottunk. Változtattunk a felállásunkon és három támadóval játszottunk elől, ami nagyon jól működött. Ancelotti mester elégedettnek és boldognak mondta magát” – idézi a goal.com a játékos meccs utáni nyilatkozatát. “Nincs könnyű dolgom, de mindent megteszek, hogy meggyőzzem az edzőt, helyem van a kezdőben. Talán a mai után többször is meggondolja majd, hogy ki játszik” – tette hozzá Di María.
Az argentin szélső a szezonban eddig csak két bajnokit játszhatott végig. A walesi szélső folytonos sérülései ugyanakkor lehetőséget hagynak számára, hogy bizonyítson Carlo Ancelottinak.

Olvasói sztorik