Nemzetközi foci

Ronaldo megegyezett az Arsenallal

Arséne Wenger már oda is adta neki a 9-es mezt, mikor érkezett a United ajánlata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Arsenal kispadján idén már 17. menedzseri évét megkezdő Arséne Wenger egy eddig ismeretlen történetről lebbentette fel a fátylat a Daily Mirror újságírója előtt. A francia tréner állítása szerint 2003-ban rendkívül közel jártak ahhoz, hogy az Arsenal megszerezze a Sporting Lisszabon akkor még csupán ígéretnek számító középpályását, Cristiano Ronaldót.CR már saját mezszámot is kapott az “Ágyúsoknál”, a 9-es szerelés lett volna az övé, amennyiben az utolsó pillanatban nem szól közbe a Manchester United és a “Vörös Ördögök” akkori másodedzője, a szintén portugál Carlos Queiroz.
“Nagyon-nagyon közel voltunk ahhoz, hogy ideigazoljon, aztán jött Carlos, aki már a sportingos időkben is ismerte Ronaldót, és meggyőzte arról, hogy válassza inkább Manchestert” – idézte fel a történteket Wenger, aki hozzátette, a portugál klasszis több mint egy hétig készült együtt a londoniakkal, mielőtt végül a Unitednél kötött volna ki.
“Ilyen az élet. Küzdesz minden erőddel, de néha jön egy-egy ember, aki erősebb nálad. Ez a történet is ezt példázza” – nyilatkozta a francia.

Olvasói sztorik