Nemzetközi foci

Beckenbauer lerántja a leplet

A Császár világválogatottat toboroz a földönkívüliek ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint arról beszámoltunk, az elmúlt hetekben először látványosságokon, majd stadionban tűntek fel rejtélyes logók és feketébe öltözött emberek. Mindez a pletykák szerint a Samsunggal kapcsolatban álló Mysterious Circles („Rejtélyes körök”) mozgalom műve volt.

Az egyik ilyen „jelenés” alkalmával múlt vasárnap a londoni Stamford Bridge-en feltűnt Franz Beckenbauer, a német válogatott legendája is. A Császárt lefényképezték egy ilyen fekete ruhás alakkal a VIP-részlegen, így rögtön adta magát a feltételezés, hogy köze lehet az akcióhoz. Akik ezt gondolták, nem is tévedtek.

Beckenbauer ugyanis a mérkőzés után egy videót tett közzé, majd egy interjút is adott a témában. Elmondása szerint a fekete ruhás illetők földönkívüliek, az öltözetükön is látható szimbólum pedig az ő jelképük. Hogy megakadályozza inváziójukat, egy focicsapatot fog toborozni.

Ez az együttes lesz az úgynevezett GALAXY 11, amibe személyesen a Császár fogja összegyűjteni korunk legkiemelkedőbb labdarúgóit. „Óvatos és kitervelt lépésekkel összeállítom és felkészítem ezt a csapatot” – mondta Beckenbauer.

Arra a kérdésre, hogy van-e esélyünk a földönkívüliek ellen, úgy reagált: „nincs választásunk, győznünk kell”. Záró gondolatként azt is elmondta: nem a katonaság, a hadseregek, hanem a labdarúgás fogja megmenteni bolygónkat.

Beckenbauer állítása szerint a csapat összetételét illetően minden lehetőséget számításba vesz, és november 11-én fogja bejelenteni az első csapattag kilétét.

Olvasói sztorik