Nemzetközi foci

Hosszabbított az MU csodagyereke

Vége a találgatásoknak. Adnan Januzaj, a Manchester United 18 esztendős tehetsége marad a Vörös Ördögöknél, miután aláírta új, 2018-ig szóló szerződését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Vége a találgatásoknak. Adnan Januzaj, a Manchester United 18 esztendős tehetsége marad a Vörös Ördögöknél, miután aláírta új, 2018-ig szóló szerződését.

Az ifjú középpályás kontraktusa jövő nyáron járt volna le, s már több klub is érdeklődött iránta.

Januzaj a szuperkupa-döntőn lépett pályára először a United felnőtt csapatának mezében, a Sunderland elleni bajnokit pedig az ő duplájával nyerte meg a csapat 2-1-re.

„Nagyszerű érzés, hogy meghosszabbítottam a szerződésem a Manchester Uniteddel. Úgy érzem, ez a megfelelő klub a számomra. Fantasztikusan indult ez a szezon, elutazhattam a csapattal a nyári edzőtáborba, pályára léphettem a Wembley-ben megnyert szuperkupa-döntőn, a Sunderland ellen pedig kezdőként kaptam lehetőséget. Olyan ez, mint egy álom” – mondta a belga játékos.

David Moyes, a Vörös Ördögök menedzsere is örül, hogy lezárult Januzaj jövőjének kérdése.

„Örülök, hogy Adnan hosszú távra elkötelezte magát a Unitedhez. Kiemelkedő tehetség, mély benyomásokat tett rám, amióta a klubhoz kerültem.”

Olvasói sztorik