Nemzetközi foci

Januzajt már a Barca is akarja?

A Manchester United felfedezettjéért verseng fél Európa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Sunderland elleni duplájával berobbant a köztudatba Adnan Januzaj, a Manchester United 18 esztendős belga középpályása, aki iránt már korábban is komoly érdeklődés mutatkozott az európai élcsapatok részéről. A Daily Mail beszámolója szerint a héten a Barcelona is csatlakozott a Januzaj szerződtetésére hajtó csapatokhoz, köztük a Bayern Münchenhez, a Juventushoz és a Manchester Cityhez.

A belga labdarúgó, aki később akár az angol válogatott színeiben is pályára léphet majd, 16 évesen került a Unitedhoz, ahol idén nyáron lejár a szerződése, és Sir Alex Ferguson távozását követően a hírek szerint, nem is haladnak túl jól a kontraktus meghosszabbítására irányuló tárgyalások.

“Nem mondhatom még el, mely klubok érdeklődnek Januzaj iránt, annyit viszont igen, hogy több országból is bejelentkeztek érte élcsapatok” – nyilatkozta Dirk de Vriese, a futballista ügynöke. “Ferguson távozását követően a korábbi tárgyalások abbamaradtak, most viszont visszatértünk a munkához. Meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta sejtelmesen a menedzser.
David Moyes, a United trénere korábban úgy fogalmazott, nem aggódik Januzaj szerződéshosszabbítása miatt, a labdarúgónak ugyanis tudnia kell, egyetlen csapatnál sem lehetne jobb helyen, mint ahol jelenleg van. Az MU, és ő maga is külön odafigyel a fiatal játékosok teljesítményére, kinevelésére – érvelt maga mellett a skót menedzser.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik