Nemzetközi foci

Wilshere: azt kívánom, Januzaj bárcsak angol lenne!

A labdarúgó a twitteren üzent, kiforgatták a szavait. Nem beszélt a United szélsője ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on! A pályán remekel, a médiában azonban nem éli fénykorátJack Wilshere, az Arsenal 23 esztendős középpályása, akit múlthéten egy éjszakai klub előtt kaptak le cigivel a kezében, majd ma a honosított játékosokról adott nyilatkozatával került címlapokra a nemzetközi sajtóban.
A labdarúgó a twittert hívta segítségül, hogy tisztázza az ügyet, mivel úgy érzi az interjút készítő újságíró kiforgatta a szavait. Azok nem a Manchester United belga szélsőjére, Adnan Januzajra, hanem általánosságban véve a honosításra vonatkoztak.
“Na jó, úgy érzem, megint tisztázni kell egy-két dolgot. Úgy tűnik, trend lett ebből, csak sajnálni tudom ezeket a szememben szegény kis újságírókat” – írta a madaras közösségi oldalon Wilshere. “A kérdés a honosított játékosokra vonatkozott, és én elmondtam, hogy szerintem nincs szükség rájuk. Nem konkrétan Januzajról volt szó. Ő egy remek játékos. Azt kívánom, bárcsak angol lenne! Azt hiszem, ebben mindenki egyetért velem, kivéve néhány zsurnalisztát, akik megpróbáltak besározni… megint” – öntött tiszta vizet abba a bizonyos pohárba a válogatott középpályás.

Olvasói sztorik