Nemzetközi foci

A Chelsea beárazta Courtois-t!

A belga kapus 24 millió euróért Barcelonába kerülhet, ha...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Katalán lapértesülések szerint korai volt kijelenteni, hogy a német Marc-André ter Stegen és nem a belga Tibaut Courtois igazol majd a katalánokhoz a nyáron távozó Victor Valdés helyére.
A Sport állítása szerint az Atlético Madrid nem gördít akadályt a katalánok elé, miután azok nyáron komolyabb alkudozás nélkül engedték el David Villát a matracosokhoz. Ráadásul Courtois sem akar visszatérni anyaklubjához, az őt Madridba kölcsönadó Chelsea-hez, mivel úgy érzi, egyelőre csak a kispadon jutna számára hely a londoniaknál.
Az egyetlen komoly kérdőjel José Mourinho, a Chelsea menedzsere, aki bár a közelmúltban kijelentette, egy a nemzetközi porondon is sikeres csapathoz rutinos kapusra van szükség, olyan könnyen mégse akar lemondani a 21 éves belgáról.
A lap úgy tudja, 24 millió euró az az összeg, amennyiért a portugál hajlandó belemenni Courtois eladásába. A kapus 2011-ben ötéves szerződést kötött az angolokkal.

A korábbi hírek arról szóltak, a Barcelona már mindenben megegyezett a német válogatott Marc-André ter Stegent foglalkoztató Borussia Mönchengladbach együttesével, így 8 millió euró ellenében ő áll majd jövő nyártól a katalánok kapujában. Vagy mégsem?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik