Nemzetközi foci

Barca-csatárt venne a United

Nani, Young és Valencia sem felel meg Moyes számára, így a skót menedzser új, csatárként és szélsőként is bevethető labdarúgót szeretne igazolni: Alexis Sanchezt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Daily Star értesülései szerint a Manchester United januárban 22 millió fontos ajánlatot tehet Alexis Sanchezért, a Barcelona 24 esztendős chilei támadójáért.
David Moyes elégedetlen Ashley Young, Antonio Valencia és Nani játékával is így, akár mindhármukat hajlandó lenne elengedni, helyükre pedig leigazolná Sanchezt, aki középcsatárként és szélsőként is képes megállni a helyét.
A United vezetősége a gyenge szezonkezdetet és a pocsékul sikerült nyári átigazolási időszakot követően (csak Fellainit tudták megszerezni, aki eddig formán kívül teljesít), 100 millió fontot biztosít Moyes számára, hogy megerősítse a csapat keretét.
Sanchez 2011-ben az Udinesétől igazolt Barcelonába. A katalánok 30 millió eurót fizettek ki érte. A chilei futballista 97 tétmérkőzésen 30 gólt jegyez gránátvörös-kékben.

Olvasói sztorik