Nemzetközi foci

A Tottenham a Unitedből venne csatárt

André Villas-Boas új támadót akar igazolni januárban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Londonba költözhet a Manchester United támadója. Angol lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur nyújthat menedéket a “Vörös Ördögöktől” távozni vágyó Javier Hernandez számára. A 25 éves mexikói csatár az idei szezonban 11 tétmérkőzésből mindösszesen kétszer lépett pályára kezdőként David Moyes irányítása alatt, ennél pedig több játéklehetőségre vágyik – írja a Mirror.
A Spurs nyáron 26 millió euróért szerződtette a Valenciától Roberto Soldadót, de a csatár eddig nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hét meccsen csak kétszer vette be az ellenfelek kapuját a Premier League-ben.
André Villas-Boas, a londoniak menedzsere épp ezért bővítené a taktikai lehetőségeinek számát egy olyan támadó szerződtetésével, aki Soldado helyén, de mögötte játszva, vagy épp a szélről indulva is állandó gólveszélyt jelent.
Chicharito 2010-ben igazolt Angliába a Guadalajarától, érkezése óta 123 tétmérkőzésen 51 gólt szerzett a Manchester United színeiben.
A mexikói válogatott színeiben 56 összecsapáson 35-ször volt eredményes.
A hírek szerint januárban egy másik támadó, Wilfried Zaha is búcsút inthet a “Vörös Ördögöknek”, igaz az angol válogatott csatárt csak kölcsönbe adnák el.

Olvasói sztorik