Nemzetközi foci

Nagytakarításba kezdhet az MU

Nemanja Vidics a Juventushoz szerződhet, míg a brazil Fabio visszatérhet hazájába.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Noha Nemanja Vidicsnek hívják a Manchester United csapatkapitányát, ez nemsokára megváltozhat. A 31 esztendős szerb futballista az elmúlt években sokat volt sérült, és immáron nem egyértelmű, hogy helye van a vörös-ördögök kezdő tizenegyében.

A korosodó hátvéd szerződése a szezon végén lejár, így vélhetően majd több ajánlat közül választhat. Az olasz Juventus mindig is kedvelte az idősebb játékosokat, és a hírek szerint Antonio Conte 8 millió fontos ajánlatot tenne Vidicsért.
Fabio a testvérével együtt óriási tehetségnek volt kikiáltva, amikor a Unitedhez szerződött. Az elmúlt öt szezonban azonban nem tudta beverekednie magát a kezdő csapatba. Noha a tavalyi évet kölcsönben a QPR-nál töltötte, ott sem tudott kiemelkedő produkciót nyújtani.
A balhátvéd poszton Patrice Evrával és Alexander Büttnerrel kell felvennie a versenyt, amely a jövőre nézve sem kecsegtet túl sok jóval. Ügynökével mérlegelik a lehetőségeket, de nagy valószínűséggel korábbi csapatába, a brazil Fluminense-be szerződhet.

Olvasói sztorik