Nemzetközi foci

Neymar: Messi hiányzik a Barcának

A brazil szerint szerepelhetnek bármilyen jól, ha Messi is ott van a pályán, még jobbak tudnak lenni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lionel Messi, a Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgója a múlt héten összeszedett kisebb sérülése miatt két-három hétig nem állhat a gránátvörös-kékek rendelkezésére. Azaz már a hétközi, Celtic elleni BL-mérkőzést, és a hétvégi Valladolid elleni bajnokit is ki kellett hagynia az argentinnak.

Előbbin megszenvedett (1-0-s győzelem idegenben), utóbbin parádézott a katalán együttes, főleg az Alexis-Neymar duó remek összhangjának köszönhetően.

“A csapat teljesítménye nagyon boldoggá tesz. Alexis igazán kezd megérteni engem, ami remek dolog, de a legfontosabb mindig is a csapat” – nyilatkozta a brazil, aki a Barca negyedik gólját szerezte a 4-1-re megnyert bajnokin. “Jól teljesítettünk, de Messivel még jobbak lehettünk volna. Az ő játéka mindig fontos, mindig hiányzik, ha nincs a pályán. Nincs nála jobb labdarúgó a Földön” – tette hozzá a nyáron 56 millió euróért megszerzett Neymar.
Messi visszatérésére az orvosok szerint október 19-ig, az Osasuna elleni bajnokiig kell várnia Neymarnak.
A Barcelona nyolc fordulót követően hibátlan teljesítménnyel, 24 ponttal áll a spanyol bajnokság élén, jobb gólkülönbségével megelőzve a szintén hibátlanul rajtoló Atlético Madridot.

Olvasói sztorik