Nemzetközi foci

Gyönyörű házba költözik Messi – videó!

Lionel Messi hamarosan egy tágasabb házba költözik. Az argentin támadó és felesége azért döntött a költözés mellett, mert jelenlegi otthonuk a kis Thiago megszületése óta már nem elég nagy számukra.

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona támadója hosszútávra tervez Spanyolországban, és Luis de Garridót kérte fel új otthona megtervezésére. A neves építész már több híres embernek tervezett, többek között Naomi Campbell otthonát is ő álmodta meg.
„Több híres embernek is dolgoztunk, köztük Lionelnek. A megbeszélések után döntöttünk arról, milyen is lesz számára az ideális ház” – nyilatkozta az építész.
A Messi család új otthona az első tervek alapján igazán impozáns látványt nyújt, és távolról egy futballpályát ábrázol.

„Igyekeztünk szimbolikus házat megálmodni, amiben megjelenik Messi mezszáma, a tízes, amiben Barcelonában és a válogatottban játszik. Kombináltuk a balt és a jobbat, a vizet és a földet. Egyszerre éteri és robosztus” – ismertette Messi elképzeléseit Luis de Garrido.
A lakóház nem csak látványos lesz, napelemekkel is fel lesz szerelve. Azt, hogy mikorra készül el a ház, egyelőre nem tudni, de valószínűleg Messiék már nagyon várják a költözést.

Olvasói sztorik