Nemzetközi foci

Pilka Nozna: Lewandowski januártól a Bayerné

Lengyel lapértesülések szerint mindenben megegyezett egymással a Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund és a Bayern München.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Hamarosan pont kerülhet a Lewandowski-Bayern saga végére…

A lengyel Pilka Nozna főoldalán közölte, megszületett a megállapodás, a 25 éves támadó januártól Pep Guardiola együttesében folytatja pályafutását. A lap úgy tudja, Lewandowski mindenről megegyezett a bajorokkal, akikkel négyéves szerződést köt.

A Dortmund se jár rosszul az üzlettel, mivel nyáron, szerződése lejártával ingyen is távozhatott volna a csatár. Igaz, azt egyelőre nem tudni, mennyit fizet a Bayern azért, hogy már a tavaszi idényben is soraiban tudja a gólerős csatárt.

Többen már nyáron borítékolták Lewandowski megszerzését, a Bayern akkor azonban csupán Mario Götzét tudta kivásárolni a riválistól. A német középpályásért 37 millió eurót fizettek a “bőrnadrágosok”. A lengyel ennél minden bizonnyal jóval olcsóbban kerül az Allianz Arénába.

A hivatalos bejelentés január 2-án, a téli transzferablak hivatalos megnyitásakor várható.

Olvasói sztorik